Fisique | Non-verbale communicatie & Lichaams-Bewustzijn
21707
post-template-default,single,single-post,postid-21707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Non-verbale communicatie & Lichaams-Bewustzijn

2-daagse training door Christina Wintels-Fivian

De uitstraling van je eigen lichaamstaal en die van je cliënt speelt een belangrijke rol in de relatie met je cliënt. Door je in alle sessies weloverwogen in de ruimte neer te zetten, begeleid door een bewust begrensde lichaamshouding en gerichte empathische bewegingen, voelen je cliënten zich gezien en gehoord.
Vanuit dans- bewegingstherapeutische modellen wordt op een eenvoudige wijze kennis gemaakt met het lichaam en het lichaam in beweging, het effect hiervan in de somatische overdracht en je eigen rol hierin als professional. We zullen werken met het lichaamsbeeld en de al dan niet vertrouwde bewegingspatronen die van invloed kunnen zijn.
LichaamsBewustzijn kan bijdragen aan een helder relationeel contact.

Werkwijze:
De training LichaamsBewustzijn richt zich op de inzet van je eigen lichaamstaal en die van je cliënt. Door je weloverwogen in de ruimte neer te zetten, begeleid door een bewust begrensde lichaamshouding en gerichte empathische bewegingen, voelen je cliënten zich gezien en gehoord.

Toepassing en meerwaarde:
De Post HBO bijscholing LichaamsBewustzijn draagt bij aan professionalisering van een helder relationeel contact met je cliënten, waardoor interventies meer invloed zullen hebben.

Doelgroep: voor iedereen die als professional in de zorg werkt: psychologen, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, verpleegkundigen, haptonomie- en fysiotherapeuten, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire zorg.

 

De training Non-verbale communicatie wordt gefaciliteerd door het BivT

op https://bivt.nl/bijscholingen/psychosociaal/non-verbale-communicatie/ vind je meer informatie
en kun je inschrijven.