Affectregulerende Vaktherapie (voor vaktherapeuten)
21710
post-template-default,single,single-post,postid-21710,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Affectregulerende Vaktherapie (voor vaktherapeuten)

Affectregulerende Vaktherapie (ArVT) West Nederland: verbinden en hechten.
De ArVT training is bestemd voor vaktherapeuten die zich willen bijscholen tot affectregulerend vaktherapeut. In de training leer je om de behandeling die je geeft te ordenen vanuit kennis over affectregulatie. Je leert gericht te werken in fasen en je krijgt taal aangereikt om de behandeling uit te kunnen leggen aan zowel de cliënt, de ouders/verzorgers als de verwijzers. De training is gedeeltelijk theoretisch maar vooral praktisch van opzet. De theoretische kennis wordt tijdens de training eigengemaakt en omgezet naar werkvormen die direct toepasbaar zijn.
De ArVT training is geschikt voor alle vaktherapeutische disciplines.
De 3-daagse training West Nederland vindt op aanvraag plaats in het voorjaar 2018. De trainers zijn Sanne van der Vlugt en Leanne Nieuwenshuis.

Spreekt deze training je aan? Neem dan contact op met Christina Wintels-Fivian via 06-825 137 73 of info@fisique.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.affectregulerendevaktherapie.nl.