Over
161
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-161,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

FISIQUE leven in beweging is een jong dynamisch bedrijf dat ontstaan is vanuit een passie om mensen te helpen in beweging te komen … en te blijven.
FISIQUE wil staan voor een ontspannen, maar tegelijk krachtig leven.
FISIQUE beschikt over specifieke vakkennis op lichamelijk, emotioneel, sociaal en cognitief gebied.

 

Daar waar je samen met de ander beweegt is altijd interactie en uiting van eigenheid. Lichamelijke waarnemingen, uitingen van emoties en gedachten worden gekaderd, krijgen structuur en begrenzing.

Plezier, enthousiasme en geluk ontstaan als de mens in beweging blijft. Er ontstaat (zelf)acceptatie en welbevinden.
FISIQUE biedt vanuit de beweging van én met het lichaam de gelegenheid om nieuwe ervaringen op te doen en veranderingen te bewerkstelligen.
Tijdens trainingen, coaching en/of therapie wordt ruimte geboden om te onderzoeken, te experimenteren en nieuwe ervaringen te concretiseren. Gedrag kan aangepast worden.

FISIQUE zet haar kennis in om je als mens beter te laten voelen. Je functioneren wordt verbeterd en eventuele klachten worden weggenomen of verminderd.

Christina Wintels-Fivian heeft een lerarenopleiding afgerond en is daarnaast afgestudeerd met een Master voor Vaktherapie Dans. Senior registratie bij Stichting Vaktherapeutische Beroepen (SRVB) en Board certified Dance Movement Therapist (BC-DMT) van American Dance Movement Association (ADTA). Verder is zij betrokken bij de professionalsering van Dans/bewegingstherapie binnen de European Association Dance Movement (EADMT).

 

Door FISIQUE kan ze zowel haar kennis van methodisch didactisch en analytisch werken gebruiken, als ook haar knowhow van het lichaam in beweging inzetten. Kenmerkend voor haar professionaliteit zijn haar enthousiasme over genoemde vakgebieden, evenals kennis over verschillende sociaal emotionele en psychologische aspecten van ‘het-mens-zijn’.

 

Meer informatie over trainingen, coaching of therapie? Neem contact op met Christina Wintels-Fivian!

trainingen